Tegeltrend - Keramische betonlook tegels


Betonlook tegels geven je ruimte een stoere en strakke look. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenvloeren. De betonlook is tijdloos en stijlvol in elke ruimte, het keramische materiaal zorgt ervoor dat de tegels duurzaam én onderhoudsvriendelijk zijn.

Keramische betonlook tegels: de perfecte vloeroplossing voor een industriële look

Als u op zoek bent naar een vloeroplossing die de uitstraling van beton heeft, maar toch duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, dan zijn keramische betonlook tegels de perfecte keuze voor u. Deze tegels zijn geïnspireerd op de industriële uitstraling van beton en bieden tal van voordelen.

Voordelen van keramische betonlook tegels

  1. Duurzaamheid: keramische betonlook tegels zijn zeer duurzaam en gaan, zoals alle keramische tegels, jarenlang mee. Ze zijn bestand tegen slijtage en niet gevoelig voor krassen en deuken.
  2. Onderhoudsvriendelijk: deze tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het is niet nodig om speciale reinigingsmiddelen te gebruiken, water en zeep zijn voldoende.
  3. Waterbestendig: keramische betonlook tegels zijn natuurlijk waterbestendig en kunnen dus ook worden gebruikt in natte ruimtes zoals de badkamer.
  4. Warmtegeleiding: keramische tegels zijn uitstekende warmtegeleiders en zijn daarom ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Wil je meer advies of de verschillende kleuren en soorten keramische tegels ontdekken? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal.  

contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >