Keramische houtlook tegels


Geef je ruimte een warme en natuurlijke uitstraling  door gebruik te maken van keramische houtlook tegels. De tegels zijn, dankzij het keramisch materiaal, makkelijk in onderhoud en kunnen in elke ruimte worden gebruikt.

Al jaren dé trend binnen de tegelindustrie zijn de keramische houtlook tegels, ook wel keramische parket genoemd.

Natuurlijk parket ziet er prachtig uit, maar is niet altijd de meest praktische keuze voor huiseigenaren. Gelukkig zijn keramische houtlook tegels de perfecte alternatieve vloeroplossing. Deze tegels hebben de uitstraling van hout, maar bieden veel voordelen ten opzichte van echte houten vloeren. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over keramische houtlook tegels.

Keramische houtlook tegels: de perfecte vloeroplossing voor een natuurlijke uitstraling

Als u op zoek bent naar een vloeroplossing met de natuurlijke uitstraling van hout, maar zonder de nadelen van echt hout, dan zijn keramische houtlook tegels de perfecte keuze voor u. Deze tegels hebben een realistische houtnerfstructuur en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en afmetingen.

Voordelen van keramische houtlook tegels

  1. Duurzaamheid: Keramische houtlook tegels zijn zeer duurzaam en gaan jarenlang mee. Ze zijn bestand tegen slijtage en zijn niet gevoelig voor krassen en deuken.
  2. Onderhoudsvriendelijk: houtlook tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het is niet nodig om speciale reinigingsmiddelen te gebruiken, water en zeep zijn voldoende.
  3. Waterbestendig: Keramische houtlook tegels zijn waterbestendig en kunnen dus ook worden gebruikt in natte ruimtes zoals de badkamer.
  4. Warmtegeleiding: keramische tegels zijn uitstekende warmtegeleiders en zijn daarom ideaal in combinatie met vloerverwarming - dat geldt dus ook voor keramisch parket.

Grijze keramische houtlook tegel
Grijze keramische houtlook tegel

Wil je meer kleuren en varianten ontdekken van de houtlook tegels? Spring dan gerust even onze toonzaal binnen en laat je begeleiden door onze verkopers. 

contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >