Vijf tips om de juiste badkamertegels te kiezenWat is er van belang als je tegels voor je nieuwe badkamer komt kiezen? Wij geven je hieronder vijf nuttige tips. Maar de beste tip is én blijft: spring eens bij ons binnen. Wij helpen je helemaal op weg.

1) Overweeg de grootte van je tegels

Grote tegels kunnen je badkamer er groter laten uitzien, terwijl kleine tegels een meer klassieke uitstraling geven. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van je badkamer en het gewenste effect bij het kiezen van de juiste tegelgrootte.

2) Kies de juiste kleur

De kleur van je tegels bepaalt de sfeer van je badkamer. Lichte kleuren, zoals wit, crème en lichtgrijs, kunnen je badkamer groter doen lijken en een rustgevende sfeer creëren, terwijl donkerdere kleuren, zoals zwart en donkergrijs, voor een meer dramatische uitstraling zorgen.

3) Denk aan de afwerking

Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat, glanzend, geribbeld en gepolijst. Mat en geribbeld bieden meer grip en zijn dus ideaal voor vloeren, terwijl glanzende en gepolijste afwerkingen beter geschikt zijn voor wandtegels.

4) Overweeg het materiaal

Tegels kan je krijgen in verschillende materialen, zoals keramiek, porselein en natuursteen. Keramische tegels zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden, terwijl natuursteen een natuurlijke uitstraling heeft, maar wel wat meer onderhoud vereist.

5) Stem de tegels af op je persoonlijke stijl

Kies tegels die bij je persoonlijke stijl en smaak passen. Badkamertegels zijn er in verschillende patronen, texturen en vormen, dus het is belangrijk om de tegels te kiezen die bij jouw persoonlijke smaak passen en die de uitstraling creëren die je in de badkamer wilt hebben.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >