Parketvloeren: tijdloze en natuurlijke schoonheid.


Parketvloeren zijn eigenlijk al eeuwenlang een symbool van elegantie en warmte in interieurdesign. Bij Lambrechts-Nicolaers - nu ook bijna een eeuw oud 😉 -  zijn we trots op ons uitgebreide assortiment parketvloeren, die passen bij elke stijl en smaak. Ontdek waarom parket een tijdloze keuze is voor bij jouw thuis!

Duurzaamheid en Kwaliteit

Onze parketvloeren worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit houtsoorten, waardoor ze niet alleen lang meegaan, maar ook een karakteristieke uitstraling krijgen naarmate de jaren verstrijken. Geen geduld? Dan hebben we voor jou ook een heel aanbod aan parketvloeren die onder de noemer 'verouderd' vallen - niet tweedehands, maar wel mooi bewerkt om meer karakter uit te stralen.Val je echter voor een meer lichte, Scandinavische look? Geen probleem! Ook daar hebben we een uitgebreid aanbod.

Stijl en Design

Van klassiek tot modern, parketvloeren passen naadloos in diverse interieurstijlen. Ontdek het scala aan houtsoorten, afwerkingen en patronen die je kunt kiezen om je vloer aan te passen aan je persoonlijke stijl. Fan van visgraatpatronen of de Hongaarse punt? Snappen we helemaal. Geen idee wat we er mee bedoelen? Informeer dan gerust bij onze interieurspecialisten!

Onderhoudsgemak

Met minimale inspanning kun je de natuurlijke schoonheid van parket behouden. Regelmatig vegen en af en toe behandelen met een geschikt onderhoudsproduct is alles wat nodig is om je vloer in topconditie te houden. Elk soort parket vergt een eigen aanpak, daar vertellen we jullie graag meer over.

Installatieproces

Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie van je parketvloer. De juiste installatie zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook voor een duurzame en stabiele vloer! Weet ook dat je parketvloeren kan combineren met vloerverwarming - kies dan bv. wel voor meerlagig parket in plaats van massief. Ook op vlak van die keuzes begeleiden we je graag.

parket.jpgparket.jpgparket6.jpgparket5.jpgparket4.jpgparket2.jpgparket3.jpgparket.jpg

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >