Renovatieplannen? Denk aan vloerverwarming!


In de zoektocht naar efficiënte én knusse verwarming, kan je niet rond vloerverwarming uit. Efficiënt, omdat je met lage aanvoertemperaturen – en dus minder stoken – toch een kamer kan verwarmen. Maar ook knus, want altijd warme voeten! Gezellige warmte moet dus niet steeds gepaard gaan met een open haard.

Bij Lambrechts-Nicolaers hebben we al jarenlang ervaring met het plaatsen van vloerverwarming, zowel bij nieuwbouw als renovatie.In nieuwbouw werken we immers van A tot Z, van chape tot afwerking van de vloeren – het leggen van de buizensystemen is deel van dat proces. 

Maar ook in het toepassen van vloerverwarming bij renovatieprojecten hebben we heel wat kennis en kunde opgebouwd. We werken met de systemen van Schlüter, een fabrikant waar er ook geïnvesteerd wordt in installaties die een beperkte opbouwdikte noodzaken. Met een beperkte totale opbouwdikte van een 6-tal centimeter, komt deze toepassing ook voor vele renovaties in aanmerking. En omdat er zo minder breekwerk en droogtijd nodig is, win je ook nog heel wat weken uit tijdens het verbouwingsproces!

In september focussen we ons op renoveren! Heb jij dus plannen? Maak een afspraak en breng ons een bezoekje!

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >