Renovatieweekend 23-24 september


Of het nu nieuwbouw, een kleine of een grote renovatie is: geen enkel project verloopt hetzelfde. Elke klant heeft een eigen smaak, elke kamer haar eigen karakteristieken. Heb je extra vragen rond renovaties? Dan zetten we komend weekend ons beste beentje voor om deze te beantwoorden tijdens ons renovatieweekend!

In onze toonzaal vind je alle soorten vloeren terug: keramische tegels, maar ook parket en natuursteen. De laatste jaren zien we ook een revival van vinylvloeren, helemaal in een luxueus, nieuw én Belgisch jasje - en erg renovatievriendelijk.

We hechten veel belang aan kwaliteit en houden van korte lijnen met onze leveranciers. Wat betreft de keramische tegels werken we samen met de beste fabrieken in Italië en Spanje, voor de blauwe steen houden we het op onze Belgische groeves.

Van keuzebegeleiding tot plaatsing.

Elk jaar bezoeken we de belangrijkste beurzen: onze toonzaal is altijd on trend, om het op z’n Engels te zeggen. op onze website vind je als bezoeker ook een tool terug waarmee je een moodboard kan samenstellen. Zo krijgen onze interieurspecialisten meteen een voorproefje van jouw persoonlijke smaak en kunnen ze meteen in de juiste richting meedenken.

Zeker bij ingrijpende renovaties, is die keuzebegeleiding erg belangrijk. Bij een badkamerrenovatie komen bijvoorbeeld heel veel grote en kleine keuzes kijken – van de selectie van een douchekraan tot het bepalen van de kleur van de voegen. En geloof ons, ook dat laatste maakt een wereld van verschil. Dat proberen we ook visueel duidelijk te maken aan de hand van een rendering – op dat vlak maakt technologie het ons een stuk makkelijker om onze klanten een idee te geven van hoe hun nieuwe badkamer er straks uit kan zien.

Heb je dus een renovatie gepland, groot of klein? Breng ons dan komend weekend, op zaterdag 23 of zondag 24 september, een bezoekje! We beantwoorden graag jullie prangende renovatievragen!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >