Badkamers: ons thema van de maand oktober


Oktober, da 's de maand die bij Lambrechts-Nicolaers in het teken staat van badkamers. Gedurende deze maand willen we je meenemen op een inspirerende reis door de wereld van badkamers, vol met interessante inzichten, ontwerptrends en innovaties.

Waarom wij de juiste partner zijn voor jouw badkamerproject:

1. Onze ervaring: al tientallen jaren renoveren we badkamers. Eerst enkel de vloeren en wanden, maar sinds enkele jaren nemen we de volledige installatie voor onze rekening. Van douches en baden tot wc's en badkamermeubels.

2. Inspiratie voor badkamerontwerp: Laat je inspireren door prachtige badkamerontwerpen, variërend van tijdloos tot eigentijds. We delen recente plannen, tips en voorbeelden om je te helpen bij het creëren van je droombadkamer. Beginnen met dromen kan trouwens vandaag al: stel op onze website een moodboard samen zodat onze verkopers al meteen in de juiste richting kunnen meedenken.

3. Samenwerking met A-merken en innovatieve oplossingen: Kom langs en informeer je over onze samenwerking met gerenommeerde A-merken en hoe we de nieuwste technologische oplossingen integreren in onze badkamerprojecten. Ontdek de handigheidjes die je dagelijkse routines gemakkelijker maken. Maar ook esthetiek komt aan bod: we werken samen met Italiaanse vakmannen die sinds kort ook badkamermeubels aanbieden, afgewerkt met het design van de tegels. Een échte eyecatcher, én terug te vinden in onze showroom.

Lambrechts-Nicolaers: woontip

Blijf op de hoogte. Volg ons ook op sociale media voor nog meer inzichten en visuele inspiratie!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >