Luxe Vinyl Tegels: functioneel, modern en stijlvol.


Luxe vinyl tegels zijn een populaire keuze voor jouw moderne thuis. Bij Lambrechts-Nicolaers begrijpen we de behoeften van moderne levensstijlen en bieden we hoogwaardige luxe vinyl tegels die een perfecte balans bieden tussen functionaliteit en stijl. Meer specifiek werken we met Floorify rigide vinyl vloeren.

Duurzaamheid en waterbestendigheid

Luxe vinyl tegels zijn bestand tegen vocht en water, waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Geniet van een vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk te onderhouden is.

Stijl en design

Met een breed scala aan producten bieden de rigide vinyl vloeren van Floorify eindeloze mogelijkheden. Creëer een moderne look die past bij je persoonlijke smaak, maar ook bij de trends van vandaag. Tegels, (brede) planken, patronen, motieven en structuren: in onze showroom vind je het volledige aanbod terug!

Comfort en geluidsabsorptie

Luxe vinyl tegels bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook comfort onder de voeten. Ze absorberen geluid dankzij een dempende ondervloer, waardoor je een rustige en aangename sfeer in huis creëert.

Installatiegemak

Floorify tegels en planken zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Zelf installeren of de opdracht uitbesteden aan onze vakmannen? Beiden kunnen, je kunt alvast snel genieten van je nieuwe vloer.Harde vinyl vloeren kunnen vaak ook gebruikt worden bij renovatieprojecten: de opbouwhoogte is niet enkel erg minimaal, je kan ze ook bovenop bestaande vloeren plaatsen.

Of je nu de warmte van parketvloeren of de veelzijdigheid van luxe vinyl tegels verkiest, Lambrechts-Nicolaers heeft de perfecte vloeroplossingen om je huis te transformeren.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >