Passie voor design? Word onze nieuwe Interieurarchitect!


Welkom bij Lambrechts-Nicolaers, waar vakmanschap in tegels en natuursteen samensmelt met een warme familiale sfeer! In 1924 begon onze familie haar reis, en sindsdien hebben we een rijke geschiedenis opgebouwd, gedreven door passie en toewijding. Vandaag zoeken we een nieuwe toevoeging aan ons team: een interieurarchitect(e) die samen met ons prachtige, creatieve oplossingen wil realiseren voor onze klanten en van hun huis een échte thuis wil maken.

Wat ga je doen?

Als interieurarchitect(e) bij Lambrechts-Nicolaers krijg je de kans om klanten persoonlijk advies te geven en hen te begeleiden bij het creëren van unieke en functionele ruimtes in hun woning. Met een focus op vloerafwerking en badkamer/sanitair, ben je een essentieel onderdeel van ons gespecialiseerd team aan interieurarchitecten. Samen gaan jullie op zoek naar de nieuwste trends, geven jullie professioneel en persoonlijk advies én gaan jullie voor een mooi resultaat bij de klant. En geen zorgen als je nog niet alle kennis hebt, alle 40 collega’s staan voor je klaar om jou te ondersteunen waar nodig.

Wie ben jij?

Bij ons maakt het niet uit wie je bent of hoe jij je identificeert, zolang je maar gepassioneerd bent door interieur. Of je nu een (bachelor)diploma interieur hebt of bewezen ervaring in de branche, bij Lambrechts-Nicolaers zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten en groeien. Kennis van het Frans is een pluspunt gezien onze locatie aan de grens met Wallonië en het feit dat we veel Franstalige klanten verwelkomen.

Als lid van ons team ben je samen met je collega’s bereid om te werken in onze toonzaal, die open is van dinsdag tot zaterdag. Maar niet alleen dat, je krijgt ook een job met veel sociaal contact en een echte familiale sfeer. Want bij Lambrechts-Nicolaers is 'familiebedrijf' meer dan een term, het is een gevoel dat je elke dag ervaart.

Vacature Interieurarchitect | Lambrechts-Nicolaers | Moodboard
Vacature Interieurarchitect | Lambrechts-Nicolaers | Moodboard

Wat krijg je daarvoor terug?

Naast een geweldige werkomgeving bieden we ook een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

Ook organiseren we jaarlijks een nieuwjaarsmeeting waar we de doelstellingen van het komende jaar bespreken en kan jij je verwachten aan een gezellige winter -en zomerBBQ met het hele team, een maandelijkse broodjesdag, een koffiehoekje en Frits, onze house cat, die je altijd van harte welkom heet.

Klaar om deel uit te maken van ons team?

Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen bij Lambrechts-Nicolaers, waar jouw passie voor interieur tot bloei kan komen en waar samenwerking en innovatie hand in hand gaan. Solliciteer nu via communicatie@lambrechts-nicolaers.be en maak deel uit van ons verhaal!

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons, of bezoek onze toonzaal

VAKMANSCHAP IN TEGELS EN NATUURSTEEN

Lambrechts-Nicolaers is dé referentie voor tegels en natuursteen op maat. Geloof het met je eigen ogen en bezoek onze toonzaal!

Contacteer Ons >